In het nieuwe jaar verwelkomt ZijSpreekt weer zes nieuwe sprekers. Ze spreken over transformatie en gendervariatie, technologie, schulden, arbeidsrecht en spiritualiteit. Bekijk hun profielen.  |  lees meer » Zij helpt leidinggevenden en teams om met plezier en energie samen te werken en de prestaties te leveren die er toe doen - ook in een veranderende context. Dat doet ze op verschillende manieren, afhankelijk van de vraag en situatie: met individuele coaching, teamcoaching, advies en sparring. InBeeld bij ZijSpreekt: Yolanda van Heese.  |  lees meer » Op jonge leeftijd begon ze al met ondernemen. Als 12-jarige startte ze als freelance babysitter en op haar 17e begon ze als creatieve freelancer te werken in de marketingindustrie. Zo ontdekte zij de liefde voor het marketing/communicatie/pr-vak. Stap voor stap vond zij haar ideale klanten. InBeeld bij ZijSpreekt: Jennifer Delano over succesvol ondernemen als free publicity-expert.  |  lees meer » Stembus open voor de 14 genomineerden Vrouw in de Media Award 2020; hoe 2020 uitpakte; Lof in nieuwe jas; longarts Wanda de Kanter ruilt witte jas in voor preventie; IM Sietske Altink, pionier tegen vrouwenhandel; Mirjam Sterk sloeg bestorming Capitool gade; kijktip voor Van Beiroet naar Binnenhof en meer in de 130ste editie   |  bekijk nieuwsbrief » De nominaties voor de Vrouw in de Media Award 2020 zijn bekend. Er kan gestemd worden tot donderdag 28 januari op www.vrouwindemedia.nl. De award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt.   |  lees meer » Zij wil haar dochter voorleven dat ze naar haar hart mag luisteren en ervoor mag gaan staan. Ongeacht wat de rest van de wereld daarvan zegt. Dit gedachtegoed inspireerde haar om Women in Sustainable Finance op te richten, waarmee ze vrouwen wereldwijd aanmoedigt om het financiële systeem en kapitaal in te zetten voor een duurzame, gelijkwaardige economie. InBeeld bij ZijSpreekt: Edith Aldewereld over het benutten van kapitaal voor een duurzamere wereld.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  14  15  16  17  18  19  20  21  22  ...  44  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.