Longarts Wanda de Kanter is winnaar van de Vrouw in de Media Award 2015 en schrijfster Maria Genova van de You Go Girl Award 2015. De Vrouw in de Media Awards, een beeld van kunstenaar Ellen Buchwaldt, zijn een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en Sprekersbureau ZijSpreekt. De prijzen zijn tijdens een drukbezochte ontbijtsessie ter gelegenheid van internationale vrouwendag bij de Erasmusuniversiteit uitgereikt (foto: Arie Kers).  |  lees meer » Longarts Wanda de Kanter ontvangt de Vrouw in de Media Award 2015. Net als vorig jaar kreeg De Kanter de meeste stemmen voor de deskundige die zich het best in de media heeft geprofileerd. Ze kreeg 26 procent van de ruim 2500 stemmen. Ze wil voorkomen dat pubers beginnen met roken door tabak te denormaliseren. Ook hoogleraar en terrorisme-expert Beatrice de Graaf (tweede) en Tineke Ceelen (derde), directeur Stichting Vluchteling en winnaar Vrouw in de Media Award 2012, worden als rolmodellen gezien vanwege hun mediaoptredens in 2015. De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform VIDM.nl en Sprekersbureau ZijSpreekt en wordt op 8 maart aan de Erasmus Universiteit uitgereikt.  |  lees meer » Meer charisma krijgen is gemakkelijk, als je weet hoe het werkt, is de stellige overtuiging van journaliste Lizet van Triet en onderneemster Lorraine Vesterink. Veel mensen denken dat je charisma hebt, of niet, maar volgens Lizet en Lorraine kun je het aanleren. In een afgeladen Villa Amalia in Baarn presenteerden ze op 25 juni de resultaten van hun bevindingen, die ze in twee jaar onderzoek hebben opgedaan en ZijWasErbij.  |  lees meer »Somalische vluchteling Ilhaam Awees is winnaar van de You Go Girl Award 2014.  |  lees meer »Tijdens een drukbezocht seminar 'Waarmee haal jij het nieuws' in Hilversum (locatie: RNW/Wereldomroep) hoorden longarts Wanda de Kanter en Somalisch vluchtelinge Ilhaam Awees, dat zij zich in 2014 volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Ze ontvingen de Vrouw in de Media Awards 2014 en ZijWasErbij. Natuurlijk!  |  lees meer »Tijdens een drukbezocht seminar in Nijkerk namen de winnaars van de Vrouw in de Media Award 2013, drievoudig kampioene dressuurrijden Anky van Grunsven en de You Go Girl Award 2013, sociaal ondernemer Jente de Vries, hun prijzen in ontvangst.   |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  7  8  9  10  11  12  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.