ZijSpreekt
Marga Miltenburg
Tel: +31 (0)6 - 531 487 96

Bent u op zoek naar een deskundige spreker (v) voor uw congres of bijeenkomst dan kunt u het formulier hieronder invullen. Graag hierbij - als u het al weet - de naam van de spreker (v) vermelden. Marga Miltenburg neemt dan z.s.m. contact met u op.

Uw Naam*:
Bedrijf:
Functie:
Straat en nummer:
Postcode en Plaats:
E-mail*:
Telefoon*:
Naam spreker:
Prijsindicatie voor spreker:
Opmerkingen :
ZIJSPREEKT NIEUWSBRIEF

Iva Bicanic en Sofie van de Waart winnaars Vrouw in de Media Awards 2023 (No. 157)
Tijdens een feestelijk en volgeboekt event op 8 maart bij Beeld en Geluid in Hilversum zijn de landelijke winnaars Vrouw in de Media Awards bekend gemaakt en uitgereikt. Hoogbegaafdheidsspecialist en onderwijscolumnist Sofie van de Waart is winnaar van de landelijke Award 2023 en de Oeuvre-Award (een nieuwe prijs voor vrouwelijke experts die jarenlang hun kennis in de media delen) is voor Iva Bicanic, landelijk coördinator Centrum Seksueel Geweld. Je leest het in deze nieuwsbrief met alle info en achtergrondinformatie over alle 14 awards die zijn uitgereikt.  |  bekijk nieuwsbrief »

Geïnteresseerd? Meld je direct aan via het contactformulier.

meer nieuwsbrieven »

ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.