« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Leiderschap en relaties

Goede relaties werken zo

Machteld Stakelbeek is specialist op het gebied van leiderschap en relaties. Als psycholoog, coach en trainer begeleidt zij mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar aanpak is persoonlijk, professioneel en positief. Als ervaren therapeut legt zij snel de vinger op de zere plek, met oog en hart voor mens en organisatie. 

Sinds 1991 werkzaam als psycholoog en in 1996 zelfstandig gevestigd, heeft zij een schat aan ervaring opgedaan met het begeleiden van leidinggevenden op alle niveaus en in alle sectoren. 

In haar relatiebegeleiding helpt zij ongezonde en belemmerende relatiepatronen te doorbreken. Zij richt zich zowel op privé- als werkrelaties, omdat iedere relatie uiteindelijk persoonlijk is.

Machteld Stakelbeek heeft een persoonlijk leiderschapsprogramma voor vrouwen ontwikkeld en lanceerde: “Spel der godinnen – coachkaarten voor vrouwen”. In 2014 verscheen het boek: ’Goede relaties werken zo’. ZijSpreekt was bij de boekpresentatie.

Zij verzorgt met plezier een inspirerende en interactieve maatwerklezing over o.a.:

  • Succes met je relatie! – de gouden relatieregels
  • Spel der godinnen – balans in werk en leven
  • In zeven stappen naar persoonlijk leiderschap
  • In zeven stappen naar persoonlijk leiderschap voor vrouwen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Machteld Stakelbeek boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN