NIEUW BIJ ZIJSPREEKT JUNI 2018

Van links naar rechts en boven naar beneden: 
Judith Smits neemt haar publiek mee in de wereld van on- en offline netwerken; Onderzoeksjournalist Zoë Papaikonomou heeft als missie het probleem van gebrek aan diversiteit in de Nederlandse media aan te pakken; Naast verdienmodellen-expert is Petra Iuliano ook bedenker en oprichter van de eerste virtuele co-working space in Nederland; Judit Neurink is reeds dertig jaar journalist met als specialisatie het Midden-Oosten waar zij prachtige verhalen over kan vertellen; Onderzoeker en publicist Sietske Altink heeft zich enkele decennia beziggehouden met prostitutiebeleid, de geschiedenis van de prostitutie en (de bestrijding van) mensenhandel en Ethisch ondernemer van natuurlijke en milieuvriendelijke ijsjes Nina Weerman heeft een bloeiend bedrijf opgezet in slechts vijf jaar.
Vanaf nu zijn deze nieuwe sprankelende sprekers te boeken bij ZijSpreekt!

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.