BETTEKE VAN RULER BENOEMD TOT ICA FELLOW

Prof. Dr. Betteke van Ruler is benoemd tot ICA Fellow tijdens de ICA conferentie in Praag op 25 mei 2018. De Internationale Communication Association (ICA) reikt deze award uit als een erkenning van de bijzondere wetenschappelijke bijdragen aan het brede onderzoeksgebied van de communicatie.

De Jury: "Prof. Dr. Betteke van Ruler heeft aan de voorhoede gestaan ​​van de theoretische ontwikkeling van het domein van public relations. Ze is zeer gerespecteerd bij public relations en organisatiewetenschappers in communicatie- en aanverwante disciplines, en hoog aangeschreven door professionele verenigingen. Professor Van Ruler heeft niet alleen een centrale rol gespeeld bij het toevoegen van transnationale en mondiale perspectieven aan de studie van public relations, zij is een dynamische kracht bij het transformeren van de theoretische en communicatieve kaders die de studie en de praktijk van public relations typeerden."

Betteke van Ruler (foto: midden) is zeer vereerd met de Award: "Het is een enorme erkenning van de internationale communicatie/PR community. Ik ben bovendien de eerste communicatiewetenschapper uit de corporate communicatie / PR hoek die dit overkomt. Wij, als community, voelen dat ook als een enorme erkenning voor ons specialisme."

Betteke van Ruler is te boeken voor een inspirerende lezing of workshop via ZijSpreekt. Bekijk haar profiel.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.