NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

In april verwelkomt ZijSpreekt vier nieuwe sprekers.

Met de klok mee: Godelieve Spaas doet onderzoek naar economische principes en nieuwe vormen van ondernemen en organiseren; Marije van den Berg geeft als stopstrateeg advies over stoppen in organisaties en schreef de bestseller Stop. Stopstrategie voor organisaties; Sandra Minnee is psychologe en expert op het gebied van cognitieve diversiteit, de diverse manieren van denken en doen; Annechien Broekmeijer is ervaren ondernemer en begeleidt ondernemers vanuit eigen ervaring en door kennis en inzicht te combineren. 

Meer weten over deze sprekers? Bekijk hun profielen door op hun naam te klikken.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.