NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

In maart verwelkomt ZijSpreekt weer tien/elf nieuwe sprekers. We stellen ze graag aan u voor:

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Mischa Selis is psychiater met een bijzondere aandacht voor het vrouwenbrein, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid; Inger Boxsem spreekt over haar ervaringen met burnout én depressie; Lotje IJzermans is als presentator en eindredacteur gespecialiseerd in muziek, literatuur en film; Maartje Duin en Peggy Bouva verdiepen zich in het koloniale verleden en spreken over gelijkwaardig samenwerken; Joriene Beks is expert in het creëren van psychologische veiligheid met als gevolg een open en veilige werkomgeving; Jorika Wassenburg-Wynants vertelt haar verhaal over borstkanker en haar zoektocht naar de beste zorg; Sophie Bijloos spreekt over nieuwe manieren om de zorg te organiseren; Leonie van Mierlo is schrijver en pleit in haar net verschenen boek Gelijkspel Wint voor een feminisering van de werkvloer vanuit verbinding en samenwerking tussen man en vrouw;  Rachel Levi inspireert mensen tot meer creativiteit op de werkvloer voor een stimulerend werkklimaat; Elisabeth van der Meer spreekt over haar visie op het verleden, heden en toekomst en haar kijk op de moderne ontwikkelingen.

Meer weten over deze sprekers? Bekijk hun profielen door op hun naam te klikken.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.