NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

In het nieuwe jaar verwelkomt ZijSpreekt weer zes nieuwe sprekers. Van links naar rechts, van boven naar beneden: Cheyenne Smaal doorbreekt taboes als transformatiecoach en transvrouw van kleur; Annemarie van Campen is een enthousiaste dagvoorzitter met expertise in de ICT, technologie, innovatie en digitalisering; Kirsten Visser spreekt vanuit het ouderschap over de transitie van haar zoon; Sandra Doevendans is (ervarings)deskundige op het gebied van schuldenproblematiek, participatie en activering. Els van de Schoot is humanistisch geestelijk verzorger en geeft lezingen over spiritaliteit en zingeving; Suzanne Meijers helpt als arbeidsrechtadvocaat werknemers en werkgevers in ingewikkelde arbeidsrechtelijke situaties.

Deze sprekers zijn vanaf heden te boeken bij ZijSpreekt. Bekijk hun profielen. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Videoverslag van de online uitreiking van de Vrouw in de Media-award 2020, met onder meer initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg. Winnaar van de twaalfde editie is Hoofdeconoom ING Nederland Marieke Blom. Zij kreeg de award virtueel overhandigd door de prijswinnaar 2019, Iva Bicanic, landelijk coördinator Centrum Seksueel Geweld.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.