NIEUW BIJ ZIJSPREEKT MEI 2018


Boven vlnr: Multi-talent Emmelie Zipson is een allround presentatrice, dagvoorzitter en entertainer. Zij maakt elk podium als geen ander haar eigen. Maartje Laterveer is als schrijver en interviewer een bekende in de tijdschriftenwereld. Ze schrijft over feministische en aanverwante onderwerpen, maar ze heeft ook een voorliefde voor bredere maatschappelijke onderwerpen zoals de invloed van mode op het schoonheidsideaal, de maatschappelijke duiding van modetrends, of de invloed van het kapitalisme op ons vrijheidsgevoel. Martine van Zijll Langhout is gespecialiseerd wildlife dierenarts. Sinds 1992 reist zij de wereld over om te wonen en werken met wilde dieren. Zij spreekt o.a. over de lessen van wilde dieren voor ons eigen dagelijkse leven. Ruth Nahumury is expert diversiteit en inclusie. Ze zet zich in voor het creëren van een inclusieve werkomgeving, waar de mens en niet het label centraal staat. Monique van Dam richt zich op de integratie van business en bewustzijn. Dat doet zij door de taalbarrières te verkleinen en door de voordelen te laten zien van bewust authentiek ondernemen.
Onder vlnr: Als je zowel inspiratie als informatie wilt over creativiteit en innvoatie, maar ook de energie wil krijgen omdat je aan het lachen wordt gemaakt, moet je Irene Koel hebben. Opgevoed en opgeleid als reclame-maker bij FHV/BBDO brengt ze veel ervaring in haar lezingen. Ilona Buddingh'-Maas is schrijver van het boek: ‘BEGIN met duurzaamheid', Hoe je in vijf stappen je eigen visie vormt en samen met anderen een nieuwe realiteit creëert. 'No-nonsense vrouw' Lieke van der Vorst ging als vrouwelijke militaire politie naar Irak om daar de lokale politie op te leiden.  Zij spreekt over o.a. Theorie van Positieve desintegratie en de 5 niveaus van persoonlijke ontwikkeling. Annemarie van Campen brengt energie en geeft rust tijdens een event dat zij presenteert. Ze tovert een lach op de gezichten en brengt sprekers en publiek met elkaar in contact. Sociologe Corina Duijndam beweegt zich in de ruimte tussen bestuur en straat, tussen wetenschap en rauwe werkelijkheid, en tussen jongeren in de wijk en wat de media erover schrijven. Zij schreef het boek ‘De gekleurde werkelijkheid' over haar ervaringen in een buitenwijk van Parijs en Amsterdam.
Vanaf nu zijn deze nieuwe sprankelende sprekers te boeken bij ZijSpreekt!

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.