NIEUW BIJ ZIJSPREEKT MAART 2020

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Anke Visser wil het nog steeds vertekende beeld van de midlife vrouw positief veranderen; Cynthia van der Schoor geeft workshops en lezingen over mindset, persoonlijke ontwikkeling en productiviteit; Susan van der Beek is systemisch coach op het gebied van jong ouderverlies en uitgestelde rouw; verslavingsarts Mary Janssen van Raay kan een lezing verzorgen over het ontstaan, de behandeling en/of de consequenties van verslaving; Nieke Groot spreekt over 21e eeuw-vaardigheden voor de huidige en aanstaande veranderingen binnen de arbeidsmarkt; Myriam Lieskamp inspireert met haar kennis over toekomstbestendig onderwijs; Griet Deca maakt werk van well-being at work en werkgeluk; Jessica Rits is ervaringsdeskundige over psychische gezondheid en kwetsbaarheid en alles wat daarbij komt kijken; Elly Rijnierse is stadsmaker in Den Haag en adviseur inclusieve, duurzame (stedelijke) ontwikkeling in Nederland en in West-Afrikaanse landen; Marie-josee Koks is systeem- en relatietherapeut op het gebied van voeding en mindset, maagverkleining en activatie bij chronische ziektes; Renske Keur weet als dagvoorzitter wat er nodig is om een bijeenkomst tot een succes te maken; en Gerdien Knikker adviseert organisaties, bedrijven en scholen over de kansen die internationalisering met zich mee brengt.

Deze nieuwe deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.