NIEUW BIJ ZIJSPREEKT MAART 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Haar missie is eenzaamheid voorkomen en doorbreken. Miranda Roijakkers laat mensen en organisaties groeien vanuit authenticiteit. Zij brengt mensen met zichzelf en elkaar in verbinding; Angelita Kappers is een gedreven energieprofessional. Met haar internationale moderne blik, kritische maar heldere analyses en humor kan ze een waardevolle bijdrage leveren aan de Energietransitie; Marlous van der Veen integreerde het streven naar minder in een wereld van meer in haar leven en werd ‘minimalist'. Professioneel zet ze zich in als duurzaam strateeg in de energiewereld en dagelijks streeft ze naar ecopositieve impact op de wereld; Kirsten Kievit is zelfstandig fiscaal en notarieel jurist. Zij heeft zich gespecialiseerd op de gebieden van scheiden en overlijden. Met name op het gebied van scheiden blijven de fiscale aspecten vaak onderbelicht; Mirthe Biemans is expert op het gebied van wonen, steden en achterstandswijken.  Als manager Strategie zit zij dagelijks met haar neus bovenop de thema's over hoe de stad leefbaar blijft en iedereen de kansen blijft bieden die bij een grote stad horen; De missie van Manou van Eerten is om mensen rond hun dertigste te helpen bij het vinden van hun eigen route in het leven. Leer op een nieuwe manier naar jezelf te kijken door op vernieuwde wijze gebruik te maken van je kwaliteiten; Naast de rol van duurzaamheidsmanager is het Mirjam van Laarhoven's missie anderen te inspireren beter met het klimaat om te gaan, gebruik makend van de Sustainable Development Goals. Daarnaast spreekt ze ook over hoe bedrijven millennials en vrouwen in de techniek kunnen aantrekken en behouden; Aan de hand van korte fragmenten uit films die zij zelf heeft gemaakt, kan regisseur en producer Yan Ting Yuen een inzicht verschaffen in onderwerpen zoals Chinese censuur, social rating system, Europese economische crisis, bankencrisis voor dummies, film, migratie. Ze krijgt mensen aan de praat, maar kan ook gasten op het podium laten ‘schitteren'; Nathalie Vrancken is een dynamische en onconventionele voorzitter en dagvoorzitter. Zij weet de juiste toon te raken. Ze is scherp en to the point. Als bedrijfskundige en jarenlang zelfstandig werkend voor tal van organisaties, is ze thuis in diverse onderwerpen.
Zij zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.