NIEUW BIJ ZIJSPREEKT APRIL 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Renate van Dijken zet zich vol overgave in voor  het transformeren van zakelijke communicatie; beeldhouwer Natasja Bennink  maakt monumentale beelden van particulieren, schrijvers, politici en sporters tot onze huidige koning; als zelfstandig ondernemer traint Alida Vreden-Cyrus verpleegkundigen van ziekenhuizen en revalidatiecentra door heel het land; Dorothea Born weet alles van de Navajo-cultuur. Van weefkunst tot (on)bewuste vooroordelen; Marianne Dijkshoorn heeft zich verdiept in het toegankelijk maken van evenementenlocaties voor iedereen; Margje van Weerden is een gedreven jurist, een uitgesproken feministe en heeft een brede interesse in politiek, kunst en persoonlijke ontwikkeling; Piek Visser-Knijff geeft advies aan private en publieke organisaties bij het ontwikkelen van een ethische visie op datagebruik; Petry Huisman spreekt over gezichtsfitness, leefstijl en hoe je een blij mens wordt; Mariska Kesteloo  is overtuigd van de impact en het potentieel van B2B influencer marketing en haar missie is het creëren van een wereldwijde actieve community van influencers en ambassadeurs; Caroline Dusée is antropoloog en onderzoeker. Zij koppelt haar persoonlijke levensverhaal en ervaring aan haar onderzoeken en ervaringen in andere culturen; Mireille Verhoef neemt je mee in haar inspirerende model om in zeven simpele stappen op weg te gaan naar de betere versie van jezelf; en Jessica Ossentjuk is ruim achttien jaar ervaringsdeskundige in het opvoeden van en het anders kijken naar kinderen

Zij zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.