NIEUW BIJ ZIJSPREEKT MAART 2018

 

 

 

 

 

 
Nieuw bij ZijSpreekt (van linksboven naar rechtsonder):

Money mindset coach Marian Koek heeft een tien-stappenplan gecreëerd om betere business resultaten te bereiken; psychologe en welzijns trainer Wendy van Mieghem werkt met de kracht van menselijkheid; Vuurloop- en ademexpert Ursula Aerts werkt met personen en bedrijven aan transpersoonlijke educatie en groei; Voorloper in het systemisch werken Siets Bakker weet altijd de rake vragen te stellen; Biodynamische landbouw expert Ellen Winkel begeleidt intervisiegroepen van boeren die hun bedrijf verder willen ontwikkelen; Suzanne Wisse-Huiskes is internationaal erkend expert op het gebied van alternative finance; Actrice en werkstress deskundige Marian Mudder spreekt op een makkelijke en toegankelijke manier over burn-out, mindfullness en welzijn; Image- en businesscoach Astrid Mast helpt vrouwelijke ondernemers hun impact en omzet te verdubbelen; Danielle Goedmakers weet mensen te motiveren en helpen bij armoede en antropologe Pau Honig haalt China dichterbij waarbij mensen en verbindingen centraal staan.

Vanaf nu zijn zij te boeken via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.