« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vertrouwen

Vertrouwen werkt!

Pauline Voortman (1957) studeerde na haar gymnasiumdiploma rechten en bedrijfskunde.  Zij begon haar carriëre in 1982 als beleidsmedewerker opleidingen bij de Vereeniging ter Bevordering van de Belangen des Boekhandels (nu KVB).

Vanaf 1983 tot 2000 werkte zij in de audiovisuele industrie in zowel Nederland als Italië ( NOS, NOB, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Cinecittà International en het Europese Mediaprogramma). Opleiden en projectmanagement zijn in deze jaren kernactiviteiten geweest.

Deze ervaringen kwamen goed van pas toen zij in 2000 het trainersvak instapte via haar samenwerking met Bureau Zuidema. Het optimaliseren van de combinatie tussen inhoudelijke professionele kennis, talenten, communicatieve en (zelf)reflectieve vaardigheden van mensen enerzijds en het inrichten van organisatorische processen anderzijds, is een thema dat haar bezighoudt.

Zij heeft in 2004 dit onderwerp als wetenschappelijk onderzoeksgebied opgepakt wat ertoe geleid heeft dat zij zich nader is gaan verdiepen in het thema vertrouwen. In 2012 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit en richtte zij haar eigen adviesbureau op, gespecialiseerd in het werken aan vertrouwen in organisaties. Haar boek ’Vertrouwen Werkt’ is in de boekhandel verkrijgbaar.

Pauline: ’Ik bied in mijn lezingen een combinatie van theoretische kennis en praktijkvoorbeelden en kan vanuit mijn trainerservaring goed overweg met interactieve werkvormen’. 

Ze spreekt over vertrouwen creëren en herstellen in organisaties. Zie haar optreden tijdens TEDx Radboud Universiteit 2013.

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Pauline Voortman boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN