« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

(Persoonlijk) Leiderschap

Martine de Troije is Leiderschap & Bewustzijnscoach en helpt hoogopgeleide gedreven professionals bij het ontdekken van hun ware potentieel en het benutten daarvan. 
 
Al vanaf haar 18e is Martine gefascineerd door het thema leiderschap & persoonlijke ontwikkeling. Haar persoonlijke bewustwording startte op haar 21e, toen zij haar intuïtie volgde op een ogenschijnlijk doodnormale dag in haar leven, die uiteindelijk de meest belangrijke dag in haar leven bleek te worden.
Martine gelooft dat we altijd een keuze hebben en houdt van ’schoppen tegen’ heilige huisjes, conditioneringen en systemen. Niet om het schoppen, maar altijd met het oog op het hogere doel; iets wat niet werkt, om te buigen naar iets werkends.
 
Ze werkte jarenlang in de corporate wereld en voelde al vanaf het moment dat ze die wereld na haar studie betrad, dat daar heel veel mensen vastzitten. Bewust of onbewust. Zonder duidelijke richting of focus, maar puur omdat de schoorsteen moet roken. En dat moet hij natuurlijk ook, maar de invulling daarvan kan op veel verschillende manieren. 
 
Inmiddels coacht zij gedreven intuïtieve professionals op zoek naar balans, energie, voldoening & (een gevoel van) vrijheid. Gaandeweg ontdekte ze dat het ontdekken van je purpose één is, maar dat het gaan leven daarvan een proces is van heel veel discipline en doorzettingsvermogen.
 
Van why, naar how naar what. Dat is waar haar expertise ligt. Martine verleidt je tot het maken van kristalheldere keuzes, het creëren van je eigen (werk)geluk, het luisteren naar je hart en het ontdekken van wie je écht bent. Ze laat je nadenken over jouw aandeel in het grotere geheel en hoe het met jouw automatische piloot is gesteld. Ze triggert, prikkelt en verbindt, brengt energie, inzicht en inspiratie.
 
Martine kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:
  • Why, purpose | ‘Maak werk van je Why’
  • Persoonlijk leiderschap
  • Bewustzijn en bewuste keuzes maken
  • Werkgeluk, bevlogenheid
  • Laat je verleiden || een masterclass in leiderschap & bewustwording
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Martine de Troije boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN