NIEUW BIJ ZIJSPREEKT

Maar liefst 16 nieuwe sprekers stellen we voor. Allen spreken graag over hun expertise, delen hun inzichten en ervaringen. Ze zijn voor een inspirerende bijdrage te boeken via ZijSpreekt.

Klik op hun naam voor hun profiel.

Van links naar rechts: Ilaaf Al Saidi (omgaan met cultuurverschillen), Jessica den Outer (milieurecht), Katinka Reiss (stemgebruik), Marie-José Gilsing (empathisch leiderschap), Heidi Nieboer (politieonderhandelaar), Mirjam Boxen (vernieuwend leiderschap), Natascha Notten (kansengelijkheid), Chantal van Doesburgh (vrouwelijke oerkracht), Sylvia van Zweeden (mentale veerkracht), Shanti Schiks (huiselijk geweld), Irma van Herwaarden (genieten van dit moment), Ellen Kok (authentiek en vrouwelijk leiderschap), Paulette Kreté (vroegtijdige borstkankerscreening), Arléne Speelman (bore-out/werkstress), Marlijn van Ast (verslaving), Rinske Brand (stedelijke ontwikkeling).

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.