• 'We kijken terug op een fantastisch event voor onze secretaressen en managementassistenten, mede dankzij de lezing van Zabeth van Veen. De collega’s waren heel enthousiast over haar en voor iedereen had haar bijdrage langer mogen duren. Tot een volgende gelegenheid'.
    Inge Appels - Coördinator Tilburg University Services & Schools Management Support Facility Services.

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Imago en personal branding

Performance en talent bewust inzetten

Zabeth Van Veen is imagodeskundige en specialist in zichtbaarheid, imago en personal branding. Ze beschikt over ruime onderwijservaring en heeft een on- en offline communicatieachtergrond. In 2005 startte zij succesvol haar eigen bedrijf en is ze ook gediplomeerd enneagramcoach.

Zabeth treedt regelmatig op als spreker en deskundige op het gebied van imago, personal branding en professionaliteit. Ze sprak onder andere op bedrijfsevenementen en congressen van Logeion, KHN, Strukton, gemeente Leusden, Zevenaar, Amersfoort en Amstelveen, Achmea, Universiteit Tilburg en Utrecht, Vereniging Openbaar Onderwijs, Ricardo Rail, ABNAMRO en Erasmus MC. Ze verschijnt in diverse media met haar heldere, eerlijke adviezen en haar eigen zienswijze op het sturen van het onderbewuste door alles wat zichtbaar is.

Zabeth maakt op een praktische manier de vertaalslag van wetenschap naar de dagelijkse praktijk. Ze verstaat de kunst om mensen intrinsiek te motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten door na te denken over hun performance en de eerste indruk die zij onbewust achterlaten. Wetenschappelijke ontdekkingen over uiterlijk en non-verbaal gedrag maakt ze direct toepasbaar voor mens en organisatie. Ze stemt haar praktische en informatieve presentaties exact af op de doelgroep en de doelstelling van de klant. Haar adviezen kunnen snel een-op-een door alle deelnemers toegepast worden. Niet zelden spreken haar klanten van "Zabeth-proof".

Onderwerpen van presentaties van Zabeth van Veen zijn:

  • Beeldvorming en imago
  • Personal Branding en Solliciteren
  • Vooroordelen op basis van uiterlijkheden
  • Onderwijs en performance
  • Verhogen van eigen professionaliteit
  • Sturen van het onderbewuste

Bekijk haar optreden bij RTL-Koffietijd.

Zie ook haar verhaal In Beeld en het verslag van het tienjarig bestaan als imagodeskundige in ZijWasErbij.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Zabeth van Veen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN