« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Geloven in Liefde

Geloven in liefde op alle terreinen van het leven

Yvonne van den Heuvel is eigenaar van de stichting Ik geloof in Liefde. Mensen denken bij ‘liefde’ meestal meteen aan romantische liefde. Maar Yvonne spreekt over een veel bredere liefde dan dat. Het gaat er om je regelmatig af te vragen: Wat zou nu Liefde zijn? Naar mezelf? Naar deze persoon? Naar aanleiding van dit bericht? In onze organisatie? In deze situatie? Naar de aarde? Het gaat over insluiting in plaats van uitsluiting, respect in plaats van haat, over eenheid in verscheidenheid. Het is een gedachtengoed dat verbindt. Christen, atheïst, moslim of vrije spiritueel: iedereen kan in Liefde geloven.  

Yvonne spreekt graag over de kracht van liefhebben. Ze geeft er beelden, woorden en vormen aan. Ze doet dat recht vanuit haar hart en hoort vaak terug dat dit mensen raakt. De vormen kunnen uiteenlopen van letterlijke beelden, tot (allerlei) teksten of speeches, tot films, tot theaterproducties, workshops en vieringen.

Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Communicatiewetenschap) en deed twee jaar theaterschool. Ze werkte daarna eerst een tijd in de theaterwereld, daarna bij de Omroep en heeft sinds anderhalf jaar haar eigen stichting.  

Yvonne spreekt over Liefhebben op alle mogelijke terreinen van het leven. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: 

  • Geloven in Liefde rond een bepaald actueel thema
  • Geloven in liefde voor jezelf, de ander, of de aarde
  • Geloven in Liefde en ouderschap
  • Geloven in Liefde rond depressie, zelfmoord, verlies
  • ’My religion is LOVE’
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Yvonne van den Heuvel boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN