« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Stressloos werken/vrouwelijke leiders

Yvonne van Iersel is mindfulnesstrainer, psycholoog, onderwijskundige en eigenaar van StressloosWerken. Ze werkt sinds 30 jaar in organisaties als (inmiddels) senior trainer, consultant en coach en helpt professionals om drastisch te ontstressen, effectiever te werken en makkelijker te leven met behulp van mindfulness- en ontstresstechnieken. Ze geeft jaartrainingen aan vrouwelijke leiders die vanuit innerlijke rust willen werken en gezonde werkgewoontes willen ontwikkelen - en ook hun werkomgeving hiertoe willen stimuleren.

Yvonne is pionier in het ontwikkelen van blended learning trainingen en schrijfster van gewaardeerde praktische en persoonlijke blogs over hoe je mindful kunt leven en werken.

Ze is een zeer ervaren spreekster en geeft met veel plezier interactieve lezingen/workshops voor groepen van 10 tot 110+ professionals.
Wees voorbereid op een interactieve lezing/workshop met een praktische insteek waarin:

  • we vaak met elkaar beginnen met ‘shaking and dancing’
  • we serieuze thema’s op lichtvoetige wijze met elkaar bespreken
  • je kennismaakt met mindfulnesstechnieken en kunt ervaren wat deze voor je kunnen betekenen
  • je praktische tips krijgt die je de volgende dag meteen kunt toepassen.

Na afloop ontvang je audio-oefeningen waarmee je meteen aan de slag kunt en wekelijkse tips om mindful te werken en leven.

Yvonne spreekt over:

  • Drukte in je leven, rust in jezelf voor vrouwelijke leiders (leidinggevenden, ondernemers, innovators, trekkers) die hardnekkige stressgewoontes (piekeren, perfectionisme, doorbuffelen, pleasen) willen loslaten en een gezonde werkstijl willen ontwikkelen.
  • Emotiemanagement op de werkvloer. Kalmeer je holbewoner. Voor vrouwelijke leiders die in hun functie of werkomgeving grote emotionele veerkracht nodig hebben. Ze moeten hun eigen emoties goed kunnen verwerken en emoties van klanten, teamleden, collega’s, of patienten goed kunnen opvangen.
  • Minivakanties op een werkdag. Als je altijd druk bent, dan heb je het niet goed begrepen. Voor professionals die innerlijke rust en veerkracht nodig hebben om de werkhectiek goed het hoofd te kunnen bieden. In deze praktische workshop leer je hoe je kunt ontstressen, je energie beter kunt managen en meer werkplezier kunt ervaren.
  • Ontstress je team voor leidinggevenden die een gezonde werkcultuur in hun team/afdeling/organisatie willen opbouwen.

Bekijk een impressie van Yvonne tijdens een workshop:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Yvonne van Iersel boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN