« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Etiquette, imago en communicatie

Hoe het nu echt heurt

Yvonne Vos is etiquette- en imago-expert, trainer, spreker, interim marketing & communicatie manager en ondernemer. Zij verzorgt opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van etiquette, kleding, kleur en communicatie bij verschillende opleidingsinstituten en bedrijven.

Met een knipoog naar Jort Kelder geeft zij een moderne visie op het roemruchte boek van Amy Groskamp-Ten Have, "hoe hoort het nu eigenlijk?". Yvonne komt overal langs met een door haar ontworpen toverstafje. Met deze toverstaf in handen, kunt u (bijna) elke situatie in een door u gewenste richting opsturen. Van omgangvormen, communicatie, kleding, garderobeplanning, tafelmanieren, zakelijke etiquette tot aan een bezoek bij de slager.

Het publiek gaat naar huis met een gevoel dat het nu weet "hoe het echt heurt". En als je weet hoe het hoort, dan voel je je goed en zelfverzekerd en kun je altijd een hoffelijke, charmante en vriendelijke indruk maken op je omgeving.

Welkom in de explosieve wereld van de omgangsvormen! Yvonne is een enthousiaste spreker, die betrokken en gepassioneerd spreekt over de moderne omgangsvormen. Ze verzorgt lezingen over:

  • Etiquette
  • Kleding, kleur & stijl
  • Garderobeplanning
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Yvonne Vos boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN