• We kijken positief terug op de twee presentaties van Yvonne Vos voor onze medewerkers. Ze heeft veel discussie losgemaakt over de kleding, in die zin ‘missie geslaagd’. Ze heeft een leuk verhaal en spreekt er gepassioneerd over. Na de eerste sessie hebben we feedback gedeeld en deze is naar tevredenheid verwerkt in sessie twee.
    Geert Samplonius - specialist klantbeleving Van Lanschot

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Etiquette, imago & communicatie

Goede manieren vallen niet op, het ontbreken ervan wel!

Yvonne Vos is niet alleen een manager, trainer en moeder, maar ook een expert op het gebied van (zakelijke) etiquette en communicatie. Al jaren verzorgt ze boeiende en leerzame trainingen en workshops bij diverse opleidingsinstituten en bedrijven, waarbij ze steeds streeft naar de next level. Yvonne heeft een passie voor het verbeteren van zichzelf en anderen in de omgang met mensen. Ze deelt graag haar kennis en ervaring op een leuke en nuttige manier. Daarom geeft ze trainingen en workshops die ze zelf ook graag zou willen volgen.

Yvonne laat u met veel enthousiasme zien hoe u moderne omgangsvormen kunt toepassen in uw dagelijks leven. Met haar toverstaf in de hand leert ze u hoe u (bijna) elke situatie naar uw hand kunt zetten. Of het nu gaat om algemene etiquette en de basisbeginselen van goede omgangsvormen, kledingetiquette, tafel- en netwerketiquette, internationale etiquette of kantooretiquette, Yvonne neemt u op een inspirerende, interactieve en eigentijdse manier mee in de dynamische wereld van de omgangsvormen.

Goede manieren zijn de sleutel tot succes!

Yvonne is een enthousiaste spreker, die betrokken en gepassioneerd spreekt over moderne omgangsvormen. Zij kan workshops, masterclasses en energizers verzorgen over

  • Etiquette, hoe heurt het nu eigenlijk?
  • Kantooretiquette
  • Hoe je vrienden maakt en een graag geziene gast wordt
  • De kunst van communicatie en het omgaan met anderen
  • Etiquette diner
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Yvonne Vos boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN