« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Zingeving en humanisering

Leven en werken
vanuit een purpose is
een bron van veerkracht

Impact maken en werken vanuit een purpose worden steeds belangrijker. Dit kan voelen als een grote verplichting waar we pas aan toe komen als al het andere op orde is. Maar wanneer we het omdraaien en impact en purpose als startpunt nemen kan dit juist ook in lastigere omstandigheden en onder grote druk van waarde zijn.

Dat leeft Yvonne Lammertink als geen ander. Door haar progressieve spierziekte weet zij dat het leven niet vanzelfsprekend is en heeft ze dagelijks te maken met uitdagende situaties.

Yvonne combineert haar levenswijsheid met haar professionele kennis uit haar studie Humanistiek. Theorieën uit de filosofie, positieve psychologie en sociologie vormen de basis voor haar verhaal over veerkracht, levensvragen en zingeving. Opdrachtgevers waren o.a. Aon, UWV en Hogeschool Utrecht.

Op een prikkelende, toegankelijke en interactieve wijze brengt Yvonne haar inspirerende verhaal dat stof tot nadenken geeft over zeer belangrijke zaken van het leven. Zo helpt ze andere mensen te helpen ontdekken wat er in hen leven echt toe doet. Dit versterkt zowel voldoening en veerkracht hen zelf als van hun omgeving.

Veerkracht en vitaliteit - samen met Jochem Uytdehaage
Hoe veerkracht te maken heeft met vitaliteit komt naar voren in de samenwerking die Yvonne Lammertink is aangegaan met olympisch kampioen Jochem Uytdehaage. Als fysieke tegenpolen laten zij zien dat iedereen mogelijkheden heeft om veerkrachtig en vitaal te zijn, ook onder grote druk of beperkende omstandigheden.

Yvonne Lammertink treedt dus ook samen met Jochem Uytdehaage op en spreekt zelf over de volgende onderwerpen:

    • Veerkracht en vitaliteit
    • Impact en purpose
    • Waardevol werk
    • Mentale weerbaarheid: Omgaan met tegenslag

Lees ook haar InBeeld-verhaal over voldoening halen uit het leven.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Yvonne Lammertink boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN