« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

veranderkundig adviseur, trainer en coach

Zorg en welzijn nieuwe stijl

Yvette Paludanus is veranderkundig adviseur, trainer en coach in zorg en welzijn. Zij werkt vanuit een visie op zorg en op organiseren die verwant is met stromingen als presentie en menslievende zorg, nieuw organiseren, het Rijnlandse model, veranderen in co-creatie, zelfsturing, zelfregie, eigen kracht, zorg nieuwe stijl, dienend leiderschap. Actuele thema’s in haar werk zijn besluitvorming in organisaties, het verbeteren van samenwerking tussen cliënten, mantelzorgers en professionals en vakmanschap nieuwe stijl.

Yvette kent de zorg vanuit haar werk, maar ook als moeder van een ernstig meervoudig beperkte dochter. Zo kan ze ook het perspectief van de cliënt en de mantelzorger inbrengen. Yvette is een verteller, ze deelt graag, met passie én met humor, haar ervaringen en haar visie op organiseren en goede zorg. En ze is nieuwsgierig naar de verhalen van anderen, en weet die ook op tafel te krijgen. Naast spreker is ze ook begeleider van workshops, dialoogtafels en brainstormsessies.

Yvette is deskundig als "zorgafnemer" en mantelzorger, deskundig over wat er speelt op de werkvloer in de zorg en welzijn, én deskundig als veranderaar. Ze is in staat om scherp door te vragen, tot de essentie te komen, én in staat om te verbinden en te verbreden. Ze speelt goed in op wat er gebeurt in de zaal, geeft ruimte aan wat ontstaat, maar weet de rode draad vast te houden en de timing te bewaken.

Yvette spreekt o.a. over:

  • Vakmanschap
  • Zelfsturing
  • Veranderen
  • Nieuw organiseren
  • Samenwerking in zorg en welzijn

Yvette Paludanus boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN