« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Storytelling

Begrip, uitwisseling en verbondenheid

Yula Altchouler werkt als programmamaker, interviewer en creatief producent. Zowel in haar eigen producties, als in de rol van (verhaal)coach of gespreksleider, richt zij zich op het creëren van begrip, uitwisseling en het gevoel van verbondenheid.

Yula is creatief, veelzijdig, professioneel en breed ontwikkeld. Ze beweegt zich makkelijk in verschillende sociale omgevingen en is gewend om verbinding te maken met uiteenlopende mensen. Ze benadert ieder onderwerp op een originele manier, met humor en warmte. Yula’s geest werkt heel associatief en ze legt originele verbanden. Haar talks zijn altijd to the point, persoonlijk en inspirerend.

Yula is geboren in Moskou. Net voor het uiteenvallen van de Sovjet Unie emigreerde zij samen met haar familie naar Nederland. Vanuit haar Russische achtergrond kreeg ze de liefde mee voor literatuur en theater.
Ze studeerde Communicatiewetenschap (UvA), Cultuurwetenschap (VU) en Crossmediale Journalistiek. Naast het Nederlands, spreekt en schrijft ze vloeiend Engels, Russisch en Spaans en is ze geïnteresseerd in internationale onderwerpen.

In haar tweedelige radio-documentaire ‘Ons Succesverhaal’ onderzoekt ze hoe de verhalen die we over onszelf vertellen, vervlochten zijn met onze levens.

Yula kan een lezing verzorgen over deze onderwerpen:

  • (Post) Sovjet Unie
  • Documentaire/cinema
  • Bi-cultureel opgroeien in Nederland
  • Impact production
  • Creativiteit
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Yula Altchouler boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN