• De keynote van Yolanda van Heese was interactief en bevatte veel leuke elementen (stellingen, mentimeter) om ervoor te zorgen dat het hele publiek actief mee ging doen. Haar thema is actueel: Veranderingen en hoe ga je daarmee om als organisatie/team. Met haar werk- en coachervaring haakte ze hier goed op in. Het was prettig samenwerken zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Haar keynote was een mooie toevoeging aan onze dag.
  Loes Meijs - marketeer bij PinkRoccade Local Government

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Teamcoaching

Leiderschap en teambuilding

Yolanda van Heese is coach voor teams en leidinggevenden. Zij helpt hen om met plezier en energie samen te werken en de prestaties te leveren die er toe doen - ook in een veranderende context. Dat doet ze op verschillende manieren, afhankelijk van de vraag en situatie: met individuele coaching, teamcoaching, advies en sparring. Ook schrijft ze voor de website van Managementteam columns over leiderschap en teambuilding. 

Hiervoor werkte Yolanda bij het Ministerie van Economische Zaken in verschillende advies- en leidinggevende functies. Daarna heeft ze samen met zakelijk partner Lilian Bezemer Leaders Online opgericht: een bedrijf dat leidinggevenden laat zien hoe je social media en online tools kunt inzetten ter ondersteunen van je doelstellingen. 

Na haar studie Bedrijfseconomie volgde Yolanda onder andere een aanvullende opleiding Coaching in Organisaties om haar kennis op het terrein van leiderschap en psychologie te verdiepen. 

Lees hier haar InBeeld verhaal.

Yolanda van Heese kan een (online)lezing verzorgen over o.a.:

 • Teambuilding en samenwerking 
  Hoe haal je het beste uit je team?
 • Met plezier en energie samen werken aan resultaat 
  Hoe zorg je ervoor dat je de energie hebt om jezelf en anderen in beweging te brengen en zo samen de prestaties te leveren die er toe doen?  
 • Leiderschap in veranderende context / nieuw leiderschap 
  Hoe ga je als leider om met veranderingen in je omgeving, hoe faciliteer je veranderingen in je team en organisatie? Welke stijl van leiderschap past bij de uitdagingen waar jullie als team en organisatie voor staan?
 • Verandermanagement  
  Hoe pak je veranderingen en re-organisaties aan, waar moet je op letten en waar loopt het in de praktijk vaak mis? 
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Yolanda van Heese boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN