• "Willemijn is een geboren spreekster. Ze is ontwapenend, grappig, mooi om naar te kijken. Ze sleept je mee in haar persoonlijk verhaal, waarin ze de moed heeft om zich kwetsbaar te tonen. Haar lezing was een zeer intieme ervaring."
    Veerle Dobbelaere

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Burn-out en depressie

Willemijn is bedrijfskundige met een specifieke expertise in psychologie in organisaties. Ze is de founding partner van PRR Consultancy en staat bekend om haar revolutionaire aanpak om medewerkers met burn-out op een efficiënte wijze weer energiek op de werkvloer te krijgen. Willemijn weet telkens de juiste snaar te raken bij elke medewerker.

De in Nederland geboren Willemijn start in 1998 haar eigen wervings- en selectiebureau voor jonge academici. Ze heeft toen net haar diploma’s Bachelor of Business Administration en Bachelor of Arts op zak. In een ver verleden werkte Willemijn bij SBS Belgium (VT4 en VIJFtv) en was zij manager van een 40-tal bekende Vlamingen. Tevens was zij de Benelux manager voor Hollywoodsterren als Sharon Stone, Al Pacino, Ron Moss en vele anderen. Al deze projecten weet ze moeiteloos te combineren met haar job als pr-manager. Een fraai staaltje van timemanagement. Of tenminste, zo lijkt het toch. Want niet veel later stort ze in. Burn-out.

De eerste keer dat Willemijn een burn-out krijgt, neemt ze zichzelf niet serieus en blijft ze gewoon doorwerken. Maar op een gegeven moment wordt de stress té groot, en ze voelt zich verdrinken in haar overvolle agenda. De oersterke zakenvrouw klapt in elkaar. Uiteindelijk besluit ze om zakelijk uit alle projecten en ondernemingen te stappen, zodat eindelijk haar gezondheid alle tijd en aandacht krijgt.

Tijdens het herstelproces leert ze haar grenzen te stellen: langzaam maar zeker maakt ze weer contact met haar persoonlijke levensritme, leert ze luisteren naar de signalen van haar lichamen, en samen met haar herstel groeit de behoefte om haar ervaring en kennis te delen met de wereld.

Burn-out: burn Baby Burn!
“Rond burn-out zijn er nog zoveel taboes die doorbroken moeten worden. Ik transformeerde mijn monster tot mijn levensmissie. En dat was een bijzonder heftige ervaring.” Via haar bedrijf Pink Rebel Revolution helpt Willemijn ondernemingen om burn-out bij hun werknemers te voorkomen. Ze put daarbij uit eigen ervaring, nadat ze tijdens haar drukke bestaan als PR-manager zelf te kampen kreeg met een burn-out. De getuigenis van haar eigen verhaal maakt het kwetsbaar en herkenbaar voor de toeschouwers. Ze deelt haar eigen ervaringen, ze deelt haar uitgesproken mening, onconventioneel en recht voor de raap. Burn-outs kosten geld en kunnen jouw bedrijf schade toebrengen. Tijd dus om actie te ondernemen, vóór je organisatie in een vicieuze cirkel belandt.

Willemijn van Dommelen spreektWillemijn spreekt o.a. over:

  • Burn-out & depressie: Burn Baby Burn! (over preventie, herstel en re-integratie van burn-out en depressie)
  • Power-vrouw (module om vrouwen in hun kracht te zetten)
  • Verbale & non verbale communcatie
  • Presentatie technieken

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Willemijn van Dommelen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN