« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Obesitas en maagverkleining

Banaan of kiwi?

Willeke van den Heuvel heeft begin 2018 het roer omgegooid: haar dikke lijf past niet meer bij wie zij is, wie ze wil zijn en vooral niet bij haar ambities. Daarom heeft ze maart 2018 een maagverkleiningsoperatie ondergaan.

In aanloop naar haar operatie dácht ze alles te hebben gelezen en gehoord over maagverkleiningen en dat ze zeer goed voorbereid de operatie onderging. Maar al snel bleek dat ze van heel veel niets wist: van fluorescerende ontlasting tot dumpings en een veranderde smaak qua eten en drinken.

Omdat er heel veel niet bekend is als het gaat om maagverkleiningen maar er wél jaarlijks ruim 10.000 mensen een maagverkleiningsoperatie ondergaan, heeft zij besloten een boek te schrijven.

Een informatief boek over de soorten maagverkleiningsoperaties, de voor- en nadelen en mogelijke complicaties en bijwerkingen. Maar ook een persoonlijk boek met haar eigen ervaringen en die van tal van lotgenoten, met spectaculaire voor- en na foto’s. Ook heeft zij diverse artsen kritische vragen mogen stellen en operaties zien uitvoeren.

Het boek “Banaan of kiwi, alles wat je wilt weten over maagverkleiningen” is in september 2018 verschenen. Willeke is beschikbaar om over het onderwerp obesitas en maagverkleiningen te spreken.

Naast dit onderwerp is Willeke online marketing coach en begeleidt zij ondernemers met hun zichtbaarheid en vindbaarheid op internet.

Willeke van den Heuvel kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Maagverkleiningsoperaties
  • (morbide) obesitas
  • Informatievoorziening rondom maagverkleiningsoperaties
  • Online marketing
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Willeke van den Heuvel boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN