« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Internetcoach

Online marketing coach

Willeke van den Heuvel (1969) combineert haar kennis en kunde over projectmanagement, ondernemerschap en internet in de pakkende titel Mijn Gereedschapskist. Zij heeft al veel ondernemers, van ZZP tot groot MKB, op weg geholpen binnen de wondere wereld van online marketing.

Haar uitgangspunt ‘if your dreams don’t scare you, they are not big enough’ stimuleert ze veel ondernemers om meer (online) zichtbaar te zijn. Ze traint en coacht ondernemers één op één en geeft trainingen en lezingen door het hele land.

Vanaf haar eenentwintigste werkte ze binnen de grootzakelijke markt als projectmanager en sinds 2004 is ze internet ondernemer. Termen als zoekmachineoptimalisatie en social media marketing waren toen nog niet geïntroduceerd en toch had ze al 5.000 volgers op Hyves en stond haar webshop altijd in de top drie van de zoekresultaten.

De presentaties en lezingen die Willeke geeft zijn praktisch en bevatten veel informatie waarmee de aanwezigen direct aan de slag kunnen. Met humor en veel (foute) voorbeelden vertelt ze haar verhaal waarbij interactie met de deelnemers altijd voor haar belangrijk is. Zo schroomt ze er niet voor om anderen een podium te geven om hun verhaal te vertellen of om direct ter plekke (inhoudelijke) vragen te beantwoorden.

Naast haar werk voor Mijn Gereedschapskist werkt Willeke ook als business coach. Ze traint ondernemers op het gebied van doelgericht ondernemerschap. Samen met haar echtgenoot geeft ze o.a. een workshop waarin men doelen heel letterlijk gaat halen (door middel van boogschieten).

Willeke van den Heuvel kan een lezing verzorgen over o.a.:
•  Praktische online marketing voor bedrijven
•  Online ondernemerschap
•  Social media nut en noodzaak
•  Het brein van Google
•  Online zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten voor bedrijven

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Willeke van den Heuvel boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96