« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Healthy Aging

Met kleine stappen grote invloed op ouder worden

Wies Verbeek is journalist voor titels als Nouveau, Radar+, Margriet, Libelle en is gespecialiseerd in het onderwerp healthy aging.
Ze is tevens oprichter van het platform BLOW (’n Beetje Leuk Ouder Worden) waarvoor ze vlogt en blogt over onderwerpen die te maken hebben met lang, gelukkig, gezond en fit leven. Over dezelfde thema’s geeft ze workshops en presentaties, ook met Jaap Jongbloed met wie ze de podcast Jong Bloed heeft gemaakt.

De afgelopen zeven jaar interviewde ze meer dan tachtig wetenschappers en gezondheidsexperts en dompelde ze zich onder in de vakliteratuur. De allerbeste tips die ze daarbij opdeed bracht ze bij elkaar in het boek ’n Beetje Leuk Ouder Worden, 101 verrassende en bewezen tips voor lichaam en geest. Het kwam eind oktober 2022 uit en staat al wekenlang in de bestsellers top 60.

We worden met z’n allen steeds ouder, dat klinkt mooi, maar ouder worden is alleen maar leuk als je nog de dingen kunt doen die je leuk vindt, als je nog mee kunt draaien in de maatschappij. Wies wil en kan laten zien hoe je met kleine stappen grote invloed kunt hebben op de manier waarop je ouder wordt. Praktisch en informatief. Alles vanuit haar ervaring als journalist.

Wies Verbeek kan een lezing verzorgen over:

  • Gezondheid en ouder worden
  • Ouder worden in het algemeen, en hoe we dat zo leuk mogelijk kunnen doen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Wies Verbeek boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN