• De presentaties van Wendy Rientjes tijdens onze twee klantendagen in Nederland en België is zeer goed bevallen. Ze gaf leervolle tips over hoe om te gaan met (werk)stress. Onze klanten hebben het ook erg positief beoordeeld. Al met al waren het dynamische en succesvolle dagen.
    Kiki Pietersz - The Patient Safety Company

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Overprikkeld brein en stress

Gezonde stress en herstellen van ongezonde stress

Wendy Rientjes heeft in de afgelopen tien jaar in haar coachpraktijk honderden mensen gesproken met klachten van burn-out, chronische stress, fysieke klachten of overspannenheid. In de intake weet zij meteen de juiste snaar te raken, waardoor haar aanpak met de 5-stappen naar de Kern-methode ook meteen aanslaat.

Wendy heeft zich in de afgelopen tien jaren ontwikkeld als expert in de thema’s rondom stress en burn-out in combinatie met de werking van het brein, leefstijl en (familie)patronen. Ze is opgeleid als academisch coach, trainer en op gebied van Arbeid- en Organisatiepsychologie, Management van Cultuur en Systemische Organisatie- en Familieopstellingen. Maar nog veel belangrijker, ze is opgeleid door het leven en dat voel je.

Vanuit haar kracht en haar kwetsbaarheid zal ze iedereen meenemen in haar deskundigheid, zodat organisaties ook zicht krijgen op de invloed van de moderne maatschappij en leefstijl, die maken dat mensen meer van zichzelf vragen dan goed voor ze is. Want stress is gezond. Het wordt ongezond als we niet meer kunnen herstellen. De vraag is, hoe kunnen we dan herstellen?

Waardevolle informatie, ook voor organisaties, aangezien stress niet alleen bijdraagt aan verzuim, maar ook aan absentisme. Misschien nog wel vele malen kostbaarder dan daadwerkelijk verzuim.

Wanneer je Wendy spreekt ervaar je haar kracht, haar sensitiviteit en haar humor, waardoor je begrijpt hoe zij haar eigen processen heeft weten te doorlopen. Haar intuïtie maakt dat ze zelfs met de zaal in de kern kan schakelen, waardoor ze menigeen zal weten te raken.

Wendy Rientjes verzorgt met passie en plezier een lezing of een interactieve inspiratiesessie, waarin zij maatwerk kan leveren over o.a.:

  • De invloed van de moderne maatschappij op ons brein (overprikkeld brein) en stress
  • De kracht van veerkracht in tijden van verandering en transitie
  • Amplitie, preventie, herstel en re-integratie bij burn-out
  • Relatie tussen ziek worden en de roep van je ziel om transformatie
  • De invloed van oude (familie)patronen op stress
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Wendy Rientjes boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN