• 'En Marga van ZijSpreekt had gelijk: ‘Je krijg echt geen spijt als je Vera boekt voor deze bijeenkomst’!
    Cock de Vries - voorzitter werkgroep Communicatie Millenniumgemeente Langedijk.
  • ‘Wij kijken terug op een geslaagd evenement mbt ‘de duurzame boodschap’ waarvoor Vera Dalm een inspirerende inbreng leverde. Haar bijdrage, die goed aansloot op het doel van de bijeenkomst, hebben we als bijzonder waardevol ervaren ‘.
    Cock de Vries - voorzitter werkgroep Communicatie Millenniumgemeente Langedijk.

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter Duurzaamheid

De juiste vragen stellen en snel schakelen

Vera Dalm is hoofd van het Expertisecentrum Duurzaamheid bij de ASN Bank. Zij is verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid van deze bank en ook van de Volksbank. Daarnaast is zij voorzitter van de beroepsvereniging van milieuprofessionals (VVM) en lid van enkele Adviesraden op het gebied van milieu, voeding en onderwijs.

Voorheen was Vera ruim tien jaar directeur van Milieu Centraal. Onder haar leiding groeide de voorlichtingsorganisatie uit tot de autoriteit voor iedereen als het gaat om milieu, energie en duurzaamheid. Ook was ze werkzaam bij diverse adviesbureaus en milieuorganisaties en is zij voor GroenLinks actief geweest. Zij studeerde Milieukunde en ‘Strategisch management van publieke organisaties’ (master). Zij staat al een aantal jaren in de lijst Duurzame 100.

Vera treedt naast haar directeurschap met plezier op als dagvoorzitter en gespreksleider. Ze is specifiek inzetbaar op de thema’s duurzaamheid & klimaat en de beïnvloeding van duurzaam consumentengedrag. Vera kent de finesses van het beïnvloeden van mensen als het gaat om energie besparen, afval, voeding en klimaatverandering. Ze spreekt Nederlands en Duits, en Engels op internationaal werkniveau.

Vera Dalm presentatie SmallVera: ’Ik kan op ontspannen wijze de mensen door de dag heen leiden. Ik stel de juiste vragen, kan snel schakelen en zaken naar het juiste niveau tillen. Mijn humor en openheid maken dat ik als gespreksleider snel contact met de mensen in de zaal heb. Ik voeg waarde toe door de combinatie van mijn betrokkenheid én inhoudelijke deskundigheid’. Foto: Gespreksleider op VVM-dag over Milieu en gezondheid.

Vera Dalm woont in Amsterdam en is daarbuiten te vinden op de Waddeneilanden en in Drenthe. Elke winter hoopt zij weer op natuurijs, helaas is ze meestal aangewezen op het ijs van de schaatsbaan. Haar tweede passie is de muziek, Vera speelt fagot in diverse orkesten.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Vera Dalm boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN