« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Visionairy dream leader

Je bewustzijn prikkelen

Valentine Berning is een bevlogen spiritueel ondernemer. Zij is de oprichter van een sprankelend spiritueel videoplatform op het gebied van body, mind, soul en creatives. Verder werkt ze als creatief producent, filmmaker, actrice, presentatrice en voice-over. Haar missie is om mensen hun bewustzijn te prikkelen door het maken van mooie en inspirerende filmcontent.

Daarnaast heeft Valentine tien jaar lang op de bühne gestaan als actrice bij theatergezelschappen als het Amsterdamse Bostheater, Dogtroep en Het Syndicaat. Verder heeft ze multidisciplinair theater gemaakt op festivals als de Parade, maar ook in clubs en op andere bijzondere locaties. Ook heeft ze als presentatrice diverse programma’s gepresenteerd en werkt ze als dagvoorzitter voor allerlei congressen. Ze is een ondernemer puur sang, iemand met brains, en ze zorgt ook voor de nodige interactie in een zaal.

Naast expertise en know how, brengt Valentine ook veel power en energie met zich mee. Mede door haar achtergrond als performer en actrice, weet ze mensen mee te nemen in haar verhaal en in haar wereld. Ze is een echt podiumbeest, dat zit in haar bloed. Valentine zet een zaal en daarmee de mensen in beweging op een creatieve en ludieke manier. Het publiek wordt geprikkeld en uitgedaagd, maar ook geraakt door een lach en een traan.

Valentine kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Spiritualiteit in de praktijk
  • Theatermaken
  • Filmmaken
  • Creativiteit
  • Talentontwikkeling jongeren
  • Presentatie en stemgebruik

Bekijk Valentine in actie:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Valentine Berning boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN