« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vuurloop- en Ademexpert

Laat de levensenergie voor je werken

Ursula Aerts is een autoriteit op het gebied van vuurlopen en ademwerk. Individuen maar ook bedrijven en organisaties die zich (samen) verder willen ontwikkelen, zetten onder begeleiding van Ursula nieuwe stappen op het pad der spirituele en persoonlijke groei.

Ze is een graag geziene spreker. Met vernieuwende en harmoniserende methoden en eeuwenoude principes laat ze het oneindige potentieel van de mens zien en vooral voelen. Daarbij werkt ze altijd interactief, in vol contact met haar publiek, dat ze graag op het podium nodigt om ter plekke te ervaren hoe de voor iedereen toegankelijke levensenergie voor je kan werken.

Verandering is soms nodig, maar je weet niet altijd hoe. Wie dreigt vast te lopen in zijn werk of relatie staat soms voor keuzes waar de ratio niet de oplossing brengt. Ook als team zit je soms vast in patronen die belemmerend werken voor de groei van de organisatie en voor de mensen die er deel van uitmaken. Of je voelt dat de verbinding ontbreekt, bijvoorbeeld om samen te excelleren in een lopend project. Ursula’s meesterschap uit zich in haar werk met het onbegrensde menselijke potentieel waarmee zij mensen inspireert om meer uit zichzelf, elkaar en het leven te halen.

Ursula: “Veel mensen leven vanuit angst. Ik laat hun ervaren hoe angst een bron van kracht kan zijn. Het menselijk potentieel is oneindig krachtig en voor iedereen beschikbaar. Leven vanuit liefde en in veiligheid is voor ieder mens mogelijk.” 

Vanaf 1979 volgde Ursula verschillende opleidingen binnen de reguliere gezondheidszorg. Internationaal volgde zij tal van opleidingen en trainingen op het gebied van het menselijk potentieel. Ze verdiepte zich in rituelen en onderging vele initiaties. Ze studeerde met westerse artsen, Peruaanse sjamanen, oorspronkelijk bewoners van Amerika en internationaal geliefde spirituele leermeesters.

Inmiddels hebben wereldwijd duizenden mensen via Ursula’s werk hun leven getransformeerd naar een betere kwaliteit en het leven van hun dromen.

Ursula treedt regelmatig op in televisieprogramma’s, maar net zo lief heeft zij impact dichtbij huis. Jongeren van middelbare scholen over vuur laten lopen, is een van haar wapenfeiten. Jongeren met en zonder rugzakje begeleidt zij naar een leven vanuit eigen kracht, waarbij ze zelf aan het stuur staan, met meer focus op wat hen gelukkig maakt. Iedereen kan boven zichzelf uitstijgen. Hoe groot durf jij te dromen?

Ursula Aerts kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Zet dromen om in actie: NU
  • Het harmoniserende principe van vuurlopen
  • Kiezen voor liefde. Hoe doe je dat?
  • De transformerende kwaliteit van onze adem
  • De kracht (het energiecentrum) van de vrouw
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Ursula Aerts boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN