« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Arbeids- & Organisatiepsycholoog

Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Tosca Gort schreef op de middelbare school al haar profielwerkstuk over burn-out. Later studeerde zij in Utrecht af als Arbeids- & Organisatiepsycholoog en volgde nog diverse extra opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. 

Tosca is afkomstig uit een ondernemersgezin en wist al snel dat dit pad voor haar ook de enige juiste zou zijn. Naast de directeursrol die ze nu heeft bij het door haar opgerichte coachingsbureau is ze op wekelijks te vinden als expert op TV, Radio en in Magazines. Ze wil graag haar kennis over het vak verspreiden zodat mensen simpelweg gelukkiger en effectiever kunnen werken en kan vanuit haar expertise over veel verschillende onderwerpen iets bijdragen.

Haar bureau, GORTcoaching B.V. is ondertussen uitgegroeid tot het grootste coachbureau van Nederland met meer dan 330 locaties, 100 coaches en een gepassioneerd team op het hoofdkantoor. Ze komt dan ook voor in de lijst met succesvolle startups van The Next Women 2018: ’Women to watch’.

Tosca heeft er veel plezier in om als spreker iedere keer een originele invalshoek te vinden. Ze vindt het belangrijk dat iedereen iets nieuws te horen krijgt en dat alles wat ze doet take-home value heeft. De inzichten moeten volgens haar altijd toepasbaar zijn. "Het gaat niet om mij, maar om de mensen die luisteren, die moeten er iets aan hebben." 

Tosca Gort kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Arbeidspsychologische onderwerpen (zeer brede kennis)
  • Corporate athlete, optimaal functioneren als werknemer
  • Burn-out/stress, wat is het, hoe voorkom je, hoe los je het op
  • 4-hour workweek, creëer een systeem wat voor je werkt
  • Ondernemerschap  
  • Trends
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Tosca Gort boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN