« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Value Management

Samen doen, samen denken, samen realiseren

Thera de Kramer is medeoprichter van AddendoValue. Het adviesbureau waar Value- en Costmanagement centraal staat. AddendoValue werkt aan waarde door te zoeken naar de meest optimale verhouding tussen in de in te vullen behoefte en het gebruik van de middelen die daarvoor nodig zijn.

Waarde is wat Thera graag bijdraagt. Het motiveert, iedereen wil waarde bijdragen. Samen werken aan waarde is bouwen aan de toekomst en gebruik maken van elkaars unieke kennis, vaardigheden en expertise.

Samen doen, samen denken, samen realiseren. Zo kunnen we bewuster gebruiken van wat de natuur ons geeft, de tijd en financiën die we hebben. Het proces begeleiden om samen aan waarde te werken is wat mij motiveert en inspireert. Vooral het combineren van verschillende tools maakt dat waardeontwikkeling effectief kan worden gerealiseerd. Zo staan niet alleen de euro’s en ontwerpdoelstellingen in het design proces centraal, ook de mensen die er aan werken, het ontwerp moeten realiseren en uiteindelijk gebruiken worden meegenomen in het ontwikkelen van de meest optimale oplossing.

Opbrengsten:

  • Bij integrale toepassing van Value Management door gebruik te maken van Value Engineering, LEAN, Scrum en Human Centered Design is een verlaging van Ontwerpkosten mogelijk tot 30% ten opzichte van traditionele aanpakken.
  • Expliciete gedragen doelstellingen voor bedrijfsonderdelen met structuur visie voor de toekomst.
  • Verlaging van realisatiekosten door expliciete focus op kostendrijvers.
  • Verhoging tenderwinstpercentage door expliciete focus op klantwaarde. Thera is al bij meer dan 27 tenders betrokken geweest met een gemiddeld winstpercentage van 40%.
  • Implementatie van verbetertrajecten, LEAN, Scrum, of Value-bewustzijn voor bedrijfsonderdelen.
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Thera de Kramer boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN