« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Presentatie

Allround mediavrouw

Tanja Fraai (1971) heeft een prettige stem en is gewend die professioneel te gebruiken. Zij heeft tien jaar als radio- en televisiejournalist bij de Wereldomroep gewerkt en heeft sinds 2010 jaar eigen media bedrijf. Tanja leidt debatten, maakt bedrijfsfilms en ontwerpt en geeft workshops filmen aan scholieren. Als debatleider is ze enthousiast en weet ze snel tot de kern te komen. Haar journalistieke achtergrond maakt haar tot een uitstekend communicator.

In haar rol van mediaproducer maakt ze documentaires en bedrijfsfilms. Ze is gewend om een veelheid aan informatie te vatten in een aansprekend filmpje van één of twee minuten. De productie van deze bedrijfsfilms doet ze geheel in eigen beheer.

Tanja heeft een diverse achtergrond; ze is Nederlands en kent de Antilliaanse cultuur goed. Zo is ze gewend om zich in andere culturen te bewegen. Daarnaast spreekt en schrijft Tanja vloeiend Spaans.

Tot slot organiseert Tanja zelf debatten; bijvoorbeeld voor de gemeente Amsterdam brengt zij jaarlijks de nieuwe lichting studenten uit het Caribisch deel van het Koninkrijk samen op het stadhuis. Zo is zij verantwoordelijk voor de logistieke en inhoudelijke invulling van de bijeenkomst die zij zelf presenteert. Ook organiseert ze jaarlijks een groot zakencongres om het zaken doen tussen Nederland en de Caribische eilanden te bevorderen.

Tanja Fraai 15Tanja Fraai (foto Janneke van Beek) treedt via ZijSpreekt vooral op als dagvoorzitter/gespreksleider:

Tanja als ’spreekstalmeester’ tijdens onze druk bezochte wijkbewonersavond paste perfect in het plaatje van wat we voor ogen hadden. Ze heeft vantevoren goed naar onze wensen geluisterd en omdat ze fris in het onderwerp zat kwam ze heel natuurlijk over. Complimenten! – Jacqueline Scheenstra, beleidsadviseur Wijkgericht Werken Gemeente Woerden.

’Wij zijn zeer te spreken over Tanja’s optreden tijdens het Lagerhuisdebt voor het Ondernemersnetwerk. Zij is een goede debatleider, een sprankelend persoon, heeft de zaken goed in de hand en weet een zaal te enthousiasmeren’- Elske van de Fliert, secretaris EVON.

‘Tanja heeft als dagvoorzitter van ons symposium de verpleegkundigen kunnen prikkelen om te reageren. Haar journalistieke ervaring was duidelijk merkbaar en ze vatte helder samen wat werd gezegd. Ook bracht zij persoonlijke anekdotes in die in relatie stonden met het onderwerp. Kortom, wij zijn erg tevreden’- Friso Raemaekers, organisator symposium VAR-Hageziekenhuis.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Tanja Fraai boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN