« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Mentale veerkracht

Drukke doeners leren beter voor zichzelf te zorgen

Als je mentaal sterk bent kun je veel beter omgaan met de moeilijke dingen van het leven. Sylvia van Zweeden weet dit als geen ander: haar tweede kankertraject kwam ze, in tegenstelling tot de eerste keer, mentaal zo sterk door dat ze vindt dat iedereen zou moeten leren hoe ze kunnen werken aan een gezonde mindset. 

Na jaren van arbeidsongeschiktheid is Sylvia weer gaan ondernemen en met succes. Met haar praktijk leert ze drukke doeners beter voor zichzelf te zorgen. Door kleine aanpassingen te doen in je leven, anders naar je eigen gedrag te kijken en te leren hoe mentale processen werken krijg je weer regie over je leven en zet je de eerste stappen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Sylvia is ervaringsdeskundige op het gebied van jong kanker (o.a. borstkanker). Ze leefde jaren met chronische pijn en oververmoeidheid. Maar juist door te kijken naar mogelijkheden, buiten de lijntjes te kleuren en een sterke mindset te ontwikkelen merkt ze dat zij een inspiratiebron voor anderen is geworden. 

Sylvia van Zweeden kan een lezing verzorgen over:

  • Mentale veerkracht bij kanker
  • Stressreductie
  • Persoonlijk leiderschap
  • Mindfulness
  • Zelfcompassie
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Sylvia van Zweeden - Niemantsverdriet boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN