« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Mind training

(Persoonlijk)Leiderschap, Intuitive ontwikkeling en Zelfgenezing

Suzanne Tempel is een expert en spreker op het gebied van mind training met een rijke achtergrond en diverse kwalificaties. Zij is expert in maar liefst vier verschillende soorten mind training: Awakened Mind Training (neurofeedback voor bewustzijnsontwikkeling), Self-leadership Training (persoonlijke ontwikkeling), Shine - Tibetan Mind Training (de hoogste vorm van Mindfulness) en Supernormal Mind Training (voor intuïtieve ontwikkeling).

Ze is communicatie-expert, neurofeedback specialist, onderzoeker, gecertificeerd coach en docent. Ze werkt bijna 30 jaar in en voor organisaties als manager, interim-professional, projectleider, trainer, consultant en coach. Zij helpt professionals om de leider in zichzelf te ontwikkelen, oude overtuigingen los te laten, minder stress te ervaren en intuïtiever te worden met behulp van diverse mind trainingstechnieken. Ze heeft persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en groepstrainingen voor professionals die vanuit innerlijke kracht willen werken. Echt leiderschap gaat volgens haar over het opbouwen van de kracht om jezelf te leiden, complexiteit te beheersen en anderen te inspireren.

Ze is pionier in het combineren van wetenschap, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit en schrijfster van praktische blogs en een boek dat (naar alle waarschijnlijkheid) in 2024 uit komt over haar onderzoek naar bewustzijnsstaten bij mediums.

Suzanne Tempel is een zeer ervaren spreekster en geeft met veel passie en energie interactieve lezingen/workshops voor grote en kleine groepen professionals. Haar workshops en lezingen zijn altijd interactief en worden aangepast op de doelgroep. Ze vindt het belangrijk dat er nieuwe informatie, maar ook praktische handvatten worden gegeven zodat nieuwe kennis gelijk kan worden toegepast.

Suzanne Tempel kan een lezing verzorgen over:

  • Piekprestaties en je hersengolven
  • Zelfleiderschap en je hersengolven
  • Persoonlijke ontwikkeling en je brein
  • Intuïtieve ontwikkeling en hersengolfpatronen
  • Bewustzijnsontwikkeling en hersengolfpatronen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Suzanne Tempel boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN