« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Werkgeluk

Werkgeluk en hoogsensitiviteit op de werkvloer

Suzanne Nieuwenhuijs-Mekking is een activerende trainer en coach. Als voormalig ‘Chief Happiness Officer’ & preventiemedewerker bij de Rijksoverheid deelt zij tegenwoordig haar kennis en ervaring op het gebied van werkgeluk, (persoonlijk) leiderschap en hoogsensitiviteit (HSP) op de werkvloer. Het is haar missie om werkgeluk en inclusie te vergroten binnen organisaties.

Ze traint en coacht medewerkers van grote organisaties zoals gemeenten Amsterdam en Den Haag, PWC, Van Gogh Museum, ProRail, de Belastingdienst en verschillende Ministeries. Daarnaast is zij als docent verbonden aan RINO Amsterdam, het opleidingsinstituut voor GGZ-professionals en aan Hollands College, (post HBO) opleider voor HR en Arbo-professionals.

In november 2021 ontving Suzanne voor haar werk de ‘Young Talent Award’ op het gebied van diversiteit en inclusie van de NOBTRA, de branchevereniging voor trainend Nederland.

Ze verzorgt activerende lezingen en inspiratiesessies over:

  1. Werkgeluk
  2. Persoonlijk leiderschap
  3. Hoogsensitiviteit op de werkvloer (Diversiteit en inclusie)

Suzanne verscheen eerder in het Algemeen Dagblad, Intermediair en verschillende HR-vakbladen zoals het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties en BG Magazine, next level HR.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Suzanne Nieuwenhuijs boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN