« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Werkgeluk

Werkgeluk en hoogsensitiviteit op de werkvloer

Suzanne Nieuwenhuijs-Mekking is een activerende spreker, trainer en coach. Als voormalig ‘Chief Happiness Officer’ & preventiemedewerker bij de Rijksoverheid is het Suzanne’s missie om werkgeluk en inclusie te vergroten binnen organisaties.

Suzanne verzorgt activerende inspiratiesessies en masterclasses waarmee het eigenaarschap van medewerkers wordt verstrekt. Haar expertise ziet op:

  • Werkgeluk
  • Hoogsensitiviteit en prikkels op de werkvloer (Diversiteit en Inclusie)

Suzanne spreekt geregeld op congressen en organisatie brede bijeenkomsten van diverse onderdelen binnen de (Rijks)overheid zoals gemeenten Amsterdam en Den Haag, Rijkswaterstaat, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst en verschillende Ministeries.

In november 2021 ontving Suzanne voor haar werk de ‘Young Talent Award’ op het gebied van diversiteit en inclusie van de NOBTRA, de branchevereniging voor trainend Nederland. Zij verscheen onder meer in het Algemeen Dagblad, Intermediair en verschillende HR-vakbladen zoals het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties en BG Magazine, next level HR.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Suzanne Nieuwenhuijs boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN