« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Stressmanagement

Slimmer in omgaan met stress

Vol met herkenbare voorbeelden, geestige anekdotes en humoristische filmpjes maakt stresssociologe Suzan Kuijsten je stresswijs.

In haar wervelende keynote geeft ze een andere kijk op stress en burn-out. Ze laat o.a. zien hoe prachtig ons stress-systeem is, wat het effect van de Corona crisis is op ons stress-systeem en wat er nodig is om “business not as usual” op een gezonde manier vol te houden. De energie spat er van af. En de lezing maakt je gegarandeerd bewust onbekwaam. Het tempo ligt hoog en je verveelt je geen moment. Er is een verfrissende quiz en er wordt met je brein gespeeld.
Suzan helpt je niet van de stress af maar helpt juist om er slimmer in te worden. Aan het einde van de lezing loop je met een glimlach weg en wil je maar één ding doen: mouwen opstropen en aan de slag. Deze masterclass is er absoluut eentje die je niet wilt missen.

Suzan Kuijsten is columniste voor diverse media, veelgevraagd keynote speaker in het bedrijfsleven en gastdocent voor Hogescholen en Universiteiten. Stress is haar passie. Ze raakt nooit uitgeleerd of uitverwonderd over de sublieme wijze waarop ons lichaam voor ons werkt.
Ze creëert spraakmakende events als het STRESSTIVAL, het NK Stress en de ‘Week vóór de stress’. En is regelmatig in de pers te vinden.

Ze schreef de stressbestseller Hollend voor je stress uit (2014) en de succesvolle opvolger: Gek op Stress, maar niet altijd (2018).

In 2019 zat ze in het bestuur van de International Stress Management Association. Momenteel is ze Managing Director bij Charlie Jones Corp. - een organisatie die zich inspant om een andere kijk op stress te introduceren.

Suzan Kuijsten kan een lezing verzorgen over:

  • Slimmer in stressmanagement
  • Stress & Corona: hoe blijf je mentaal sterk

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Suzan Kuijsten boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN