« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Huiselijk geweld

Susanne Slikkerveer is een professioneel ervarings-/inhoudsdeskundige op het gebied van Huiselijk Geweld met veel expertise op (ex-) partnergeweld, kindermishandeling, ouderenmishandeling en de inzet van ervaringsdeskundigheid op deze gebieden.
Ze zat tot 2013 in een relatie waar sprake was van partnergeweld. Door alle muren waar zij tijdens en na die relatie tegenaan liep is ze zich gaan verdiepen in de materie. Ondertussen is ze al een aantal jaar ervaringsdeskundige en kan zij zich daarnaast ook inhoudsdeskundige noemen.

Ze neemt je in haar presentaties mee in de belevingswereld van de betrokkenen. Ze vertelt hoe de situatie zijn weerslag had op haar leven en wat ze lastig vond. Daarnaast verbindt zij de systeem- en de leefwereld met elkaar en vervult ze de brugfunctie tussen professionals en betrokkenen door als vertaler op te treden. Susanne weet je met haar verhaal mee te nemen in hoe het anders kan en geeft tips.

Susanne werkt voor o.a. het landelijk programma Toekomstscenario Kind- & Gezinsbescherming, voor diverse gemeenten & instanties en voert hierin taken uit in beleidsontwikkeling, werkt mee als onderzoeker, praat mee in casuïstiek etc. 

Susanne Slikkerveer kan een lezing verzorgen over deze onderwerpen:

  • Huiselijk Geweld (breed)
  • (ex-) Partnergeweld
  • Kindermishandeling
  • Ouderenmishandeling
  • Ervaringsdeskundigheid 
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Susanne Slikkerveer boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN