« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vaders

Vijftien jaar lang werkte Stephanie Osunwokeh als secretaresse voor een groot aantal managers, waarvan vooral één manager haar is bijgebleven. Hij heeft haar motivatie om vaders te helpen kracht bij gezet. Hij was zo’n vader die van 8.00u tot 20.00u afspraken had, in het weekend zijn mail las en wiens vrouw naar Stephanie appte als ze hem een avond thuis wilde hebben. 

Stephanie maakte zich altijd druk om anderen. Ze zorgde voor iedereen ten koste van zichzelf en kwam uiteindelijk met een burnout thuis te zitten. Die burnout heeft ervoor gezorgd dat ze heeft gekozen voor haar eigen pad. Door voor het ondernemerschap te kiezen werd het creëren van overzicht, rust en balans nóg belangrijker dan het al was. Vrijheid maar ook eigen verantwoordelijkheid als het gaat om hoeveel uur je werkt per week en hoe je je dagen indeelt. Zeker omdat ze een gezin met twee kleine kinderen heeft. 

Nu heeft ze al haar kennis en ervaring gebundeld en leert ze vaders werk en gezin te combineren op een manier die bij hen past waardoor ze hun levensdoelen kunnen halen én een gelukkig gezinsleven hebben. 

Er is veel aandacht voor (buitenshuis werkende) moeders, maar tot haar grote verbazing zag Stephanie dat er nauwelijks iets voor vaders is. Het effect van alle veranderingen op vaders wordt zwaar onderschat. De man die op zondag het vlees komt snijden bestaat niet meer. Moeders werken meer buiten de deur, waardoor er van vaders thuis meer verwacht wordt. En vaders wíllen ook meer betrokken zijn bij hun vrouw en kinderen.

Stephanie inspireert en motiveert vaders om al hun dromen waar te maken, zakelijk én privé. You CAN have it all! You just have to define your all.

Eerder heeft Stephanie hierover al interviews gegeven, o.a. bij New Business Radio.

Onderwerpen die Stephanie behandelt in haar lezingen zijn:

  • Focus & keuzes maken
  • Hoe je meer bereikt in minder tijd
  • Werk-privé balans voor vaders
  • Prioriteiten stellen
  • Van overleven naar leiderschap over je eigen leven

Foto: Esther van Berk

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Stephanie Osunwokeh boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN