« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Ondernemen & Geluk

Succesvol Ondernemen én Gelukkig Leven
Vijftien jaar lang werkte Stephanie Osunwokeh als secretaresse voor een groot aantal managers, waarvan vooral één manager haar is bijgebleven. Hij had altijd van 8.00u tot 20.00u afspraken, in het weekend las hij zijn mail en voor zijn gezin bleef weinig over terwijl de liefde voor zijn gezin duidelijk zichtbaar was. Stephanie kon wel avonden vrij plannen in de agenda, maar hij gooide zijn agenda altijd vol. Dat liet Stephanie beseffen dat plannen niet alleen praktisch aangeleerd moet worden, maar ook een mindset kwestie is. 
 
Zelf is ze altijd al heel ambitieus geweest en doet ze veel tegelijk waardoor veel mensen haar vragen hoe ze dat toch allemaal combineert. Bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten en tegelijkertijd een bachelorniveau opleiding doen met een gezin met twee kleine kinderen thuis.
 
Nu heeft ze al haar kennis en ervaring gebundeld en leert ze ambitieuze ondernemers met een rijk privéleven om werk en gezin/sociaal leven te combineren op een manier die bij hen past waardoor ze succesvol ondernemen én gelukkig leven. 
 
Stephanie inspireert en motiveert ondernemers om al hun dromen waar te maken, zakelijk én privé. 
 
You CAN have it all! You just have to define your all.
 
Onderwerpen die Stephanie behandelt in haar lezingen zijn:
  • Zelfleiderschap
  • Focus & keuzes maken
  • Meer bereiken in minder tijd vs meer doen in minder tijd
  • Werk-privé balans voor ambitieuze ondernemers
  • Prioriteiten stellen

Foto: Esther van Berk

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Stephanie Osunwokeh boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN