« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Schulden & Armoede

Creatief in het oplossen van problemen

Stella de Swart doorbreekt het taboe over armoede en schulden. Zij is een inspirator die spreekt vanuit haar eigen ervaring. Met een vader als arts en een moeder als verpleegkundige weet ze als geen ander hoe het is om financieel onafhankelijk te zijn. Echter door vette pech weet ze ook hoe het is om in armoede te leven en schulden te hebben. 

Stella is een alleenstaande moeder en woont in Amsterdam. Twee keer per week is ze mantelzorger voor haar moeder die Alzheimer heeft. Ze is betrouwbaar en doet haar werk punctueel en met enthousiasme. Daarnaast is ze een echte netwerker. Ze vindt het prettig om in contact te zijn met mensen en deze contacten te onderhouden. Met veel plezier heeft ze jaren lang gewerkt als accountmanager in de modebranche voor diverse merken. 

Men omschrijft haar als creatief in het oplossen van problemen. Ze is goed in het maken van probleemanalyses en adviezen te geven voor mogelijke oplossingen. Ondanks dat het onderwerp schulden en armoede totaal niet sexy is, krijgt Stella regelmatig te horen dat haar verhaal de mensen in hun hart raakt. 

Lees ook het interview met het AD, het NRC, de Libelle en RTL Nieuws

Stella kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Schulden
  • Armoede
  • Mode
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Stella de Swart boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN