« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Hartverwarmende talkshow host

Goede balans tussen een serieuze en een losse sfeer

Sonya Dias (1975) creëerde als jong meisje al haar eigen podium door haar gezelligheid, gevatte opmerkingen, verhalen en dansen. Haar zelfverzekerdheid, haar prettige en duidelijke manier van communiceren zorgde ervoor dat zij op school vaak de hoofdrol kreeg bij toneelstukjes. Ze scoorde bij spreekbeurten en mondelinge examens altijd hoge cijfers (Fotografe: Christina Stoian)

Omdat het in haar omgeving niet gebruikelijk was dat een vrouw veel op de voorgrond trad, is Sonya na haar schooltijd de arbeidsmarkt ingerold als secretaresse en heeft ze zich ontpopt als een organisatietalent. Maar al die jaren bleef het onbenutte talent als spreker / entertainer kriebelen. Het talent om mensen aan het praten en aan het lachen te krijgen, om mensen op hun gemak te stellen, om voor een zaal te staan, de aandacht naar zich toe te trekken en iedereen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Het talent om mensen aan elkaar te verbinden, om de juiste vragen te stellen en oprechte interesse te tonen. Dit in combinatie met haar organisatietalent maakt dat Sonya een hartverwarmende dagvoorzitter en talkshow host is, die ervoor zorgt dat het programma precies volgens planning verloopt.

Sonya Dias spreektAls u op zoek bent naar iemand die als dagvoorzitter of talkshow host een warme sfeer kan creëren en iedereen het gevoel kan geven welkom te zijn, is Sonya Dias de aangewezen persoon. Met haar opvallende uiterlijk en haar vriendelijke uitstraling, voelen mensen zich snel vertrouwd en zullen spontaan dingen vertellen. Door haar gevoel voor timing en humor houdt ze als geen ander de balans tussen een serieuze en een losse sfeer.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Sonya Dias boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN