« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Succesvol buiten de lijntjes

Bewust leiderschap

Door een bevriende socioloog is Sjanett de Geus ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit" genoemd. Zij weet nog steeds niet, of het wel of niet als compliment bedoeld was, maar inmiddels weet ze wel wat daarvoor nodig is én dat je zelfs buiten de lijntjes gelukkig en succesvol kan zijn. 

Sjanett is ondernemer, auteur en podcast host en werd in 2019 wereldkampioen Kettlebellsport. Ze studeerde af aan de Research Master Behavioral Science, maar is ondanks haar wetenschappelijke achtergrond het best te omschrijven als een autodidact met uiteenlopende interessegebieden zoals sociale psychologie, persoonlijke ontwikkeling, lifestyle design en online marketing.

Haar Transformatie Podcast is een van de beste Nederlandse podcasts over persoonlijke groei en leiderschap met maandelijks meer dan 25.000 luisteraars (en groeiende). Hierin gaat ze in gesprek met schrijvers, ondernemers, coaches en wetenschappers over diverse thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling, zoals leiderschap, spiritualiteit, liefde en relaties, vitaliteit, persoonlijke effectiviteit, lifestyle en ondernemerschap, bewustzijn en mindset. 

Haar open-mindedness, grit, passie en onconventionele lifestyle keuzes laten zien dat het mogelijk is om echt bewust leiderschap over je leven te nemen. Vanuit een wereld waarin criminaliteit, depressie en verslaving haar geen vreemde waren, klom ze eerst op om ín de ratrace te komen met bijbehorende academische carrière, om vervolgens een nog grotere shift te maken naar volledige vrijheid en een leven op haar eigen voorwaarden. 

Sjanett geeft hele praktische trainingen en lezingen over Lifecrafting en hoe je door het nemen van bewust leiderschap de lijntjes kan herdefiniëren om je gewenste leven te creëren. 

Ze leert mensen hoe ze middels Mindgame hun Unfuckwithability kunnen trainen. Met andere woorden, wat ervoor nodig is voor duurzame weerbaarheid, innerlijke kracht, succes en geluk.

Ze ontwikkelde samen met Michel Vos in haar Academy een opleiding tot Lifecrafting Practitioner (en daaropvolgend -Master en -Coach). Naast een sterke Mindgame naar een robuuste en effectieve manier van werken, die mensen in staat stelt om in minder tijd en met minder stress, datgene te doen dat hen laat excelleren en groeien.

Sjanett kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Succesvol buiten de lijntjes, oftwel unfuckwithable zijn
  • Lifecrafting: bewust leiderschap over je werk en leven nemen
  • Get shit done: timemanagement, focus en flow
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Sjanett de Geus boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN