« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Huiselijk geweld

Je stem is je meest krachtige wapen

Sigrid Boersma is een jonge, verfrissende en baanbrekende activiste wanneer het aankomt op huiselijk geweld en body positivity. Ze heeft het haar missie gemaakt om bewustwording te creëren door haar eigen ervaringen te delen en mensen te inspireren hetzelfde te doen.

Huiselijk geweld
Tijdens een lezing over huiselijk geweld laat ze deelnemers op een luchtige manier kennis maken met dit onderwerp: rode vlaggen, de gedachtegang en het beslissingsproces tijdens een traumatische gebeurtenis, hoe een gevaarlijke situatie zelf te leren herkennen en daarop te handelen. Deze lezing geeft naast vele inzichten, een zo compleet mogelijke toolkit om samen bij te dragen de stilte rondom huiselijk geweld te doorbreken.

Ze is founder van het platform Power Circle Foundation, waarmee ze survivors van huiselijk geweld een plek wil geven waar ze in veiligheid gehoord kunnen worden.

Haar overtuiging is dat je stem je meest krachtige wapen is om een taboe te doorbreken en de schaamte er af te kunnen halen op grote schaal.

Body positivity
In ons dagelijks leven is er de constante blootstelling aan op en top uitziende modellen en influencers op social media en in reclames. Maar hoeveel van dit perfecte plaatje is nou werkelijk waar?

Door middel van persoonlijke ervaringen meegemaakt tijdens tien jaar modellenwerk, laat Sigrid Boersma in deze lezing ook de mindere kant zien van het glamour wereldje. Ze gaat in op de illusies, mentale en fysieke impact en de manieren om deze constante vergelijking met anderen op een gezonde manier los te kunnen laten. Deze lezing wordt gegeven op een interactieve en vragende manier om het knopje om te zetten, ’zodat ook jij op elk moment van jezelf gaat houden!’

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Sigrid Boersma boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN