« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Duurzaam Ondernemen

Maatschappelijk en ethisch verantwoord ondernemen

Shekila Ramautar is onderneemster in de duurzame sector. Shekila heeft twee duurzame modebedrijven opgezet voor zowel B2C (business to consumer) als B2B (business to business). Een duurzaam modelabel opzetten brengt veel met zich mee en daarom wil Shekila haar kennis en expertise in dit vakgebied delen door middel van coaching en trainingen. Zij coacht hiermee vrouwen die impact willen maken op het gebied van mens, milieu of maatschappij.

Een startup met een purpose is voor haar een must. Naast duurzaamheid speelt maatschappelijk en ethisch verantwoord ondernemen de spil in haar ondernemerschap. Naast het ondernemerschap is Shekila een groot voorstander van vrouwelijk ondernemerschap en het empoweren van vrouwen om financieel zelfstandig te worden.

Door eigen ervaringen wil Shekila andere vrouwen helpen om financieel vrij te zijn in combinatie met impact creëren voor de medemens en maatschappij. Samen maken we de wereld een beetje beter, stap voor stap!

Shekila Ramautar houdt lezingen over:

  • Duurzaam ondernemen
  • Vrouwen en ondernemen
  • Empowerment
  • Duurzame Mode
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Shekila Ramautar boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN