« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Succesvol netwerken

Netwerken, acquisitie en ondernemerschap

Sentini Grunberg (1987) is sinds haar negentiende ondernemer, heeft medische biologie gestudeerd én een mastermanagement en ondernemerschap gedaan.

Met haar videomarketingbureau helpt zij MKB-bedrijven en corporates met hun online zichtbaarheid. Het podium is haar thuis. Daarom staat ze regelmatig als spreker en dagvoorzitter op events om het publiek te inspireren.

boekomslag sentini grunbergVoor haar online YouTube-programma Behind The Mind interviewt ze ondernemers van Amsterdam tot Silicon Valley.

In juni 2017 presenteerde ze haar eerste boek Joyful ondernemen. Dit boek gaat over de mindset om met positieve energie te ondernemen, ongeacht in welke fase van ondernemerschap je zit.

 Sentini kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Succesvol Netwerken
  • Effectief Presenteren (bekijk haar tip voor de perfecte pitch)
  • Sales en acquisitie
  • Ondernemerschap
  • Personal branding
  • Vitaliteit

’Op de workshop van Sentini Grunberg over succesvol netwerken voor ons intern netwerk kregen we uitsluitend positieve feedback. De deelnemers vonden Sentini erg ’entertaining’, één van haar speerpunten, dus dat doet ze goed! Ze gaf goede tips, en onthield ook nog eens de namen van de vragenstellers. Fantastisch! ’She practices, what she preaches’ zoals wij het hier zouden zeggen’ – Lisette van Kessel, Amsterdam lead, Elsevier Women’s Network

’Wij hebben de workshop van Sentini Grunberg ervaren als een leerzaam, actief en bovenal een inspirerend geheel! Haar input heeft een succesvolle en energieke avond opgeleverd. Daarnaast sloot het goed aan bij ons vrouwennetwerk Inspiration4Women: Get Connected! De resultaten werden direct zichtbaar. Een succesvolle netwerkavond.’ -Anje Antuma en Joyce Overkamp, account managers Rabobank Vaart en Vechtstreek.

’Met haar vlotte presentatie wist Sentini Grunberg menig collega aan het denken te zetten, en dat was ook precies de bedoeling. Netwerken is vanaf nu nooit meer zoals het geweest is.’ Monique Bos, Rabobank Noord-Groningen.

Lees ook: In beeld: expert netwerken Sentini Grunberg. En bekijk haar interview met Stedman Graham (bekend als Oprah’s man).

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Sentini Grunberg boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96