« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Just change

Saskia Giesbers is een rots in de branding bij veranderingen. Ze leert directeuren en bestuurders hun strategische doelen te realiseren in de helft van de gangbare tijd en kosten en met dubbel zoveel resultaat en draagvlak. Ze werkt met grote organisaties en bedrijven in verschillende branches.

Saskia heeft twintig jaar ervaring met complexe veranderingen in grote organisaties. Ze wordt vaak een ‘rots in de branding’ genoemd, omdat ze mensen vertrouwen geeft in het proces. Ze is een kei in het leggen van verbindingen, zowel binnen organisaties als in de ketens en netwerken waar ze deel van uitmaken. Met haar ‘Just Change’ aanpak gaat elke verandering als vanzelf.

Ze studeerde Informatiedienstverlening en –management en heeft haar kennis verrijkt met masterclasses op het gebied van Informatiemanagement, Verandermanagement en Organisatiepsychologie. Ze is gecertificeerd op het gebied van Lean en Agile werken.

Saskia kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Hoe je versnelling aanbrengt in programma’s en projecten en geen ‘bullshit deadlines’ hebt;
  • Drie manieren waarop je iedereen enthousiast krijgt en bespaart op ‘omgaan met weerstand’;
  • Waarom zelfsturende teams meer leiding dan ooit nodig hebben;
  • Hoe je voorkomt dat je steeds in een crisis verkeert;
  • Het geheim van aantoonbaar compliant en in control blijven als alles voortdurend in beweging is.

Je zal tot de ontdekking komen dat het realiseren van de strategische doelen binnen je organisatie helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Saskia Giesbers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN