« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Rust

Rust is een onzichtbare spier die je kunt trainen. Saskia Chatillon vertelt in haar lezingen hoe je dat praktisch doet tijdens je drukke dag. Het levert tenslotte veel op: meer focus, meer energie en een betere verbinding met anderen. 

De missie van Saskia is om leiders te helpen naar meer rust en verbinding. Het is namelijk een belangrijke basis voor effectief en inspirerend leiderschap. Ze vertelt graag hoe je dit praktisch toepast en ze is een expert in snelle technieken en to the point komen. Hierin neemt ze verdieping mee; want vanuit rust gaan zingeving, gelukkig zijn en van meerwaarde zijn voor je omgeving pas echt leven. 

Saskia is trainer en auteur van het boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd, waarin ze toegankelijke manieren noemt voor meer bewustzijn en persoonlijk leiderschap. Ook is ze auteur voor Inspirerend Leven en Pioniers Magazine. Ze heeft tien jaar ervaring opgedaan bij internationale bedrijven als General Electric, waar ze een voorliefde voor efficiëntie heeft opgedaan. Daarna ging ze spirituele intelligentie en leiderschap bestuderen.

Saskia vertelt graag hoe je meer rust kunt krijgen in je leiderschap. Haar lezingen zijn inspirerend, praktisch en met humor.

Saskia kan een lezing geven over de onderwerpen:

  • Leiderschap
  • Een rustig hoofd
  • Spirituele intelligentie

 

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Saskia Chatillon boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN